reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.666,70 0.803

Ara Verilen Delege Seçimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Ara Verilen Delege Seçimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütünde delege seçimleri mahallelerde devam ediyor.

Lüleburgaz CHP İlçe Örgütü’nde delege seçimlerine 11 Eylül günü ara verildi. Delege seçimlerinde verilen aranın ardından, seçimler geçtiğimiz gün İnönü ve Sevgi mahalleri ile sürdürüldü.

Yetkililerden alınan bilgiler doğrultusunda mahalleler, ilçe yönetiminin önemle vurguladığı ortak listelerde uzlaşı sağlanması gerekiyor. Bu konuyu dikkate alarak, seçime tek liste ile girdikleri öğrenildi. Seçimler İnönü Mahallesi’nden 236, Sevgi Mahallesi’nden ise 59 üye katılımı ile sürdürüldü.

Delege seçimleri hakkında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Bizler için mahalle delege seçimleri önemlidir. Halkımız delege seçimlerine yoğun katılım gösteriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Halkımız için çalışmaya ve yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Biz adalete inanan insanlarız. Adaletin tüm ülkede var olmasını istiyoruz. Hukukun işlerliğine ve adalet mekanizmasının sağlıklı işlemesine, sadece bizim ihtiyacımız yok. Adalet, tüm yurttaşlar için hayati bir kurumdur. Devletin güvenilirliği, adalete olan saygısıyla ölçülür. Devlet, adalete müdahale etmez. Yargı, yeri geldiği zaman siyasi iktidarı da denetleyen bir kurumdur. Ancak bugün geldiğimiz noktada, devletin ve siyasi iktidarın hukuki olarak denetlenebilirliği ortadan kalkmıştır. 
Adalet istiyoruz” dedi.