reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.781,13 1.115

Başkan Kaya “Atatürk Gibi Mücadele Etmek Zorundayız!”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Kaya “Atatürk Gibi Mücadele Etmek Zorundayız!”
reklam

CHP İlçe Başkanı Özgür Kaya geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütünde başlayan delege seçimleri hakkında açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütünde başlayan Delege seçimlerinde, ilginç ve kafa karıştıran gelişmeler yaşanması üzerine gözler Cumhuriyet Halk Partisine çevrildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özgür Kaya konu üzerine yaptığı açıklamada;

"Geçtiğimiz Pazar günü başlayan delege seçimleriyle birlikte güç ve imkan sahiplerinin Lüleburgaz’da CHP yi dizayn etmeye çalıştıklarına şahit olduk. Tansiyonun ve gerilimin yükseldiği delege seçimlerinde Kırklareli’ndeki tüm siyasiler güçlerini ve imkanlarını birleştirerek mahallelere müdahale etmeye başladı. Bu duruma izin vermeyeceğiz. Parti içerisinde yarattığımız özgürlük ortamını kendi siyasi menfaatleri için kullanmaya çalışanlara karşı, bütün mahallelerde BEYAZ listeler çıkartacak ve Lüleburgaz’ın aydınlık geleceği için mücadele edeceğiz. 
Siyaseti asla kirletmeyecek, belden aşağı vurmayacak, beyaz listelerle CHP örgütün ve Lüleburgaz halkının gücünü ortaya çıkartacağız. Partiyi kuşatmaya çalışan ve bizi yok etmeye çalışan, karşımızdakilerin güçlerini ve sahip oldukları imkanlarını biliyoruz. Hepimizin çocukları var ve hepimizin gelecekle ilgili hayalleri ve umutları var, baskı ve tehdit altında oy kullanan üyelerimizin durumu anlıyor ve saygı duyuyoruz. 

“Her CHP Üyesi Bir Kuvva-i Milliyecidir”
Bunun için de işi, aşı ve ekmeği ile tehdit edilen, baskı altında tutulan üyelerimize buradan çağrı yapıyorum,. Size söylenen kırmızı, mavi, sarı her ne renkse, sizin ellinize tutuşturulan hangi oy pusulası ise, onunla sandığa gidin ve zarfın içine beyaz pusulayı da koyarak geçersiz oy kullanın. 
Kendi geleceğinize ve Lüleburgaz’ın geleceğine sahip çıkın. 
Bizler Lüleburgaz’ın tertemiz ve aydınlık yarınları için, yeni bir tarih yazmak için herkese ve her şeye karşı, kimse ile pazarlık yapmadan, rakı sofralarında ittifaklar kurmadan, beyaz listelerle aydınlık bir geleceğe doğru alnımız açık başımız dik yürümeye devam edeceğiz. 
Tarih bizim teslim olduğumuzu hiç yazmadı bu günde teslim olmayacağız son pusula açılana, son oy kullanılana kadar mücadele edecek ve kurulan tüm kirli ittifakları mutlaka yeneceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi cephelerde kurulmuş, yokluklarla bir vatan kurtarmış ve yoktan bir devlet kurmuş bir partidir. Her CHP üyesi bir Kuvva-i milliyecidir. Bu gün bizlerde partimizi ve ülkemizi korumak için, her türlü zorluğun üstünden gelmek, Atatürk gibi mücadele etmek zorundayız" dedi.