reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.666,70 0.803

Pınarhisarspor Destek Sözü Aldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Pınarhisarspor Destek Sözü Aldı
reklam

Pınarhisarspor Kulübü yetkilileri geçtiğimiz gün Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz’ü ve Pınarhisar Kaymakam’ı Murat Eren’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yetkililer yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdiler. Pınarhisarspor, Kırklareli Süper Amatör Ligi’nin sezon öncesi en hareketli ekiplerinden birisidir.

Pınarhisarspor Kulübü yetkilileri açıklamalarında; “Bu sezon hedefimiz şampiyonluktur. Kaymakam Murat Eren ve Belediye Başkanı Mustafa Cingöz’ü makamlarında ziyaret ederek yaptığımız çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Kaymakam Murat Eren ve Başkan Mustafa Cingöz’den destek sözünü aldık. Kendilerine isimlerinin yazılı olduğu takım forması hediye ettik. Sporcu, zorluklardan yılmaz, hattâ güdükleri yenmeyi kendine zevk bilir. Bu bakımdan, zor işlere girişmekten kaçınmayan, en büyük güçlükleri yenmek için zevkle çalışan kimselerde bir «sporcu ruhu» vardır. Bundan dolayı, spor insana hayatta başarıyı sağlayan, savaşmayı seven, işin kolay tarafına kaçmayan bir ruh aşılar. Öte yandan, takım halinde çalışan sporcular, bulundukları topluluk uğruna, kendi kişiliklerinden fedakârlık etmeyi öğrenirler, böylece, toplum için çalışmanın zevkini alırlar. Onlarda amaç, kendileri için değil, bağlı bulunduğu topluluğun başarısıdır. Başarıya inandık ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz açıklamasında; “Spora ve sporcularımıza destek olmaya özen gösteriyoruz. Her zaman Pınarhisarsporun yanında olmaya ve zorlukları hep birlikte aşmaya hazırız. Pınarhisarspor Kulübü yetkililerine ziyaret için çok teşekkür ediyor ve 2017-2018 futbol sezonunda başarılar diliyorum” dedi.