reklam
reklam
DOLAR 34,3000 % 0.03
EURO 37,0267 % -0.04
STERLIN 44,4579 % -0.12
FRANG 39,4991 % -0.18
ALTIN 3.012,68 % -0,55
BITCOIN 68.075,01 1.38

Başkan Altıntaş, Misafirlerini Ağırladı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Altıntaş, Misafirlerini Ağırladı
reklam

İstanbul Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altıntaş, İstanbul Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ziyaretimize geldi. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Bizlerde her zaman elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz dedi.

İstanbul Kırklarelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkan ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında; “Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ı  makamında ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalar hakkında Başkan Altıntaş’a bilgi verdik.  İstanbul’da yaşayan Kırklarelilileri bir araya getirmek için çalışıyoruz. Amacımız burada hemşerilerin bir araya gelerek sosyalleşmelerine, yardımlaşmalarına katkı sağlamaktır. Bayrampaşa Yıldırım mahallesinde bulunan derneğimizin amacı Kırklareli hemşerilerimizin arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Bu konuda Trakyalılar olarak biraz zayıf kaldığımız zamanlar oluyor. Yine de bizler yönetim olarak İstanbul’da yaşayan Kırklarelileri bir arada getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Gerek sosyal medya gerekse tanıdıklarımızın vasıtasıyla hemşerilerimize ulaşmaya çalışarak derneğimize davet ediyoruz.