reklam
reklam
DOLAR 34,3000 % 0.03
EURO 37,0267 % -0.04
STERLIN 44,4579 % -0.12
FRANG 39,4991 % -0.18
ALTIN 3.012,68 % -0,55
BITCOIN 68.075,01 1.38

Vekil Minsolmaz “Hep Birlikte Büyük Hedeflere Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Hep Birlikte Büyük Hedeflere Emin Adımlarla İlerliyoruz”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti’nin 26. istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

AK Parti’nin 26. istişare ve değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı.

Milletvekili Selahattin Minsolmaz, toplantıya eşiyle birlikte katıldı.

Hep birlikte büyük hedeflere doğru adım attıklarını ifade eden Vekil Minsolmaz açıklamasında, AK Partimizin 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar’da yapıldı. Ülkemiz için hayırlı olsun.  Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması adına gereken ne ise onu yapmaya hazırız. Dünya değişirken, Türkiye'nin yerinde saymasını beklemek ne kadar yanlışsa Türkiye değişirken AK Parti'nin de olduğu gibi kalmasını beklemek o kadar yanlıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Ak Parti kurulduğu günden beri bu yenilenme sürecinden hiç kopmadı dedi.

Açıklamalarına devam eden Vekil Minsolmaz; “Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara geldiği ilk günden bu yana her zaman halkın görüş ve düşüncelerini önemseyerek önemli projelere adım atmıştır. Milletimizin sözü üzerinde hiçbir söz yoktur. Bizler de halkımızla bir araya gelmeye ve onların sorunlarına çözüm yolları üretmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Hedefimiz daha güçlü bir Türkiye’dir” dedi.