reklam
reklam
DOLAR 34,2906 % 0.16
EURO 37,0922 % -0.36
STERLIN 44,6008 % -0.04
FRANG 39,5736 % 0.02
ALTIN 3.029,35 % 0,58
BITCOIN 67.806,00 0.882

Minsolmaz “Yaptığımız Her Çalışmada Kırklareli Var”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Minsolmaz “Yaptığımız Her Çalışmada Kırklareli Var”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, il genelinde ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Milletvekili Selahattin Minsolmaz geçtiğimiz gün beraberindekilerle birlikte Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete katılanlar arasında AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’de yerini aldı.

Vali Orhan Çiftçi’nin makamında gerçekleştirilen ziyaret hakkında açıklama yapan Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’yi makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği için Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Kırklareli’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında konuştuk. Bizim için halkımızın görüş ve düşünceleri önemlidir. Aziz milletimize hizmet yolunda yılmadan mücadele etmeye devam ediyoruz. Bizim yaptığımız her çalışmamızda Kırklareli ve değerli halkımız vardır. Demokrasimizi ve ekonomimizi, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için yaptığımız hizmetleri, 2023 hedeflerimizle taçlandırmak için cansiperane bir şekilde çalışıyoruz dedi.

Kırklareli’de birçok çalışma ve projenin hayata geçirildiğini ifade eden Vekil Minsolmaz; “Halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına il genelinde ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde kurumlardaki yetkililerimizin görüşleri, esnafımızın, pazardaki üreticimizin düşünceleri bizim için önem arz ediyor. AK Partinin kurulduğu ilk gün olan 14 Ağustos 2001'den bugüne karşılaştığı yüzlerce ağır sorunu; bu parti disiplini ve parti kültürüyle aldığı kararlara riayetle aştığını hiç kimse unutmamalıdır. Milletimizin sözü üstünde hiçbir güç yoktur. Halkımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.