reklam
reklam
DOLAR 34,3005 % 0.03
EURO 37,0159 % -0.04
STERLIN 44,4355 % -0.17
FRANG 39,4621 % -0.28
ALTIN 3.013,27 % -0,53
BITCOIN 67.752,01 1.005

İl Binasında Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
İl Binasında Halk Günü Toplantısı Yapıldı
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında il binasında halk günü toplantısı gerçekleştirildi.

Halk Günü toplantısına partili birçok vatandaş katılım gösterdi. Vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Çiler, İl binamızda halk günümüz devam ediyor. 3 günlük dünya önemli olan hayır dua. Rabbim hepimize hayır duanın kıymetini anlamayı ve yaşamayı nasip etsin inşallah dedi.

Ak Parti ailesinin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler açıklamasının devamında; “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yaptığı çalışma ve projeler ışığında Türkiye her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Düzenlediğimiz halk günü ve olağan toplantılarımıza katılım gösteren herkese çok teşekkür ederiz. Bizlere gönül ve bizleri yalnız bırakmayan halkımıza hizmet yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletimizle birilikte tarih yazmaya devam ediyoruz.  Nice zorlukları aşacağız, nice başarılara imza atacağız. Çünkü biz davamıza liderimize gönülden bağlıyız. Çünkü biz koltuklara değil Türkiye'ye milletimize bağlıyız. Çalışıyoruz ve iş üretiyoruz. Kırklareli’de yaşamını sürdüren vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sorunlara çözüm yolları üretmek bizim için önem arz ediyor. Mutluyuz çünkü milletimize verdiğimiz sözü tutuyor ve yeni çalışmaları hayata geçiriyoruz” dedi.