reklam
reklam
DOLAR 34,3014 % 0.03
EURO 37,0003 % -0.1
STERLIN 44,4125 % -0.24
FRANG 39,4496 % -0.31
ALTIN 3.010,16 % -0,63
BITCOIN 67.762,97 0.742

Vekil Minsolmaz “Yolumuza İnançla Devam Edeceğiz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Yolumuza İnançla Devam Edeceğiz”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti TBMM Grup Toplantısına katıldı.

AK Parti TBMM Grup Toplantısına katılan Vekil Minsolmaz açıklamalarda bulundu. Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaptı.

Çalışmaları gelecek seçimleri değil ülkemizin yarım asırlık geleceğini düşünerek yürüttüklerini ifade eden Vekil Minsolmaz, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Laikliği milletin değerlerine, tarihine, kültürüne karşı kalkan haline getirmeye çalışmanın hoşnutsuzluğu ortaya çıkaracağız dedi.

Grup toplantısında, il ve ilçe Müftülerine verilen nikah kıyma yetkisi hakkında AK Parti TBMM Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı.

Vekil Minsolmaz toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyla ilgili yaptığı açıklamayı paylaştı; ‘Bu uygulama Meclise müftü olarak değil, tapu kadastro müdürü olarak gelseydi bunların söyleyeceği bir şey yoktu. Tapu kadastro müdürleri de hakaret telakki etmesin ha. Fakat bunlar ne yazık ki din ile bağlantılı bir konu olduğu zaman hop oturup hop kalkıyorlar; sıkıntı burada. İlkokul mezunu bir muhtar, saygım çok, hepsiyle toplanıyorum zaten, nikah kıyabilir. ama üniversite mezunu, ilahiyat mezunu müftü efendi bu kafaya göre nikah kıyamaz. Bunun mukayesesi mümkün mü? Bu milletin kültür değerleri, bu milletin medeniyet mantığı bunlarla uyuşmuyor. Uyuşmadığı için de hiçbir zaman milletimizi bunlar yanlarına alamıyorlar. Varsın bunlar yine böyle devam etsinler, biz de yolumuza bu inançla devam edeceğiz’ Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızın sözü üstünde hiçbir güç yoktur” dedi.

(Foto: Milletvekili Basın Bürosu)