reklam
reklam
DOLAR 34,3014 % 0.03
EURO 37,0003 % -0.1
STERLIN 44,4125 % -0.24
FRANG 39,4496 % -0.31
ALTIN 3.010,16 % -0,63
BITCOIN 67.762,97 0.742

Milletvekili Türabi Kayan, CHP Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Milletvekili Türabi Kayan, CHP Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur, yapılan seçimlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan’ı kutladı.

Milletvekilini başarılarından ötürü kutlayan Başkan Başkur açıklamasında, yapılan seçimlerde ;TBMM'si Cumhuriyet Halk Partisi yönetim kurulu üyeliğine, Kırklareli Milletvekilimiz Sayın TÜrabi Kayan seçilmiştir. Sayın milletvekilimizi kutluyor başarılar diliyoruz. Halkımıza hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Hak, Adalet ve Demokrasi yolunda yeni işler yapacaklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur açıklamalarının devamında;“Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızla bir araya gelmeye ve onların karşı karşıya kaldığı sorunlara çözüm yolları üretmeye özen gösteriyoruz. Devletin güvenilirliği, adalete olan saygısıyla ölçülür. Devlet, adalete müdahale etmez. Yargı, yeri geldiği zaman siyasi iktidarı da denetleyen bir kurumdur. Ancak bugün geldiğimiz noktada, devletin ve siyasi iktidarın hukuki olarak denetlenebilirliği ortadan kalkmıştır. Bizler adaleti savunmaya ve doğruları söylemeye devam edeceğiz” dedi.