reklam
reklam
DOLAR 34,2931 % 0.01
EURO 37,0257 % -0.02
STERLIN 44,4315 % -0.17
FRANG 39,4702 % -0.26
ALTIN 3.019,32 % -0,33
BITCOIN 67.882,60 1.079

Başkanlar, Ankara Dönüşü Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkanlar, Ankara Dönüşü Buluştu
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Ankara dönüşü il binasında misafirlerini ağırladı.

Yeni Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve  Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ile istişare yaptı. 2019 Hedeflerinin konuşulduğu görüşmede Başkan Çiler, Kırklareli halkı için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisinin büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Çiler; “Yeni Kadın kolları Başkanımız Aslı Karakahya ve Gençlik Kolları Başkanımız Bahadır Kovankaya ile Ankara dönüşü il binamızda, 2019 Hedeflerimiz için istişare ettik. Haydi Bismillah diyerek bir an önce birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza başlayacağız inşallah. Biz Büyük Bir Aileyiz” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların devam edeceğini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, ülkemizin  bütün imkan ve kaynaklarını vatandaşlarımız için kullanıyoruz. Türkiye'yi adaletle, hakkaniyetle büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. AK Parti, Türkiye diye yola çıktı ve durmadan yoluna devam edecektir.  Kutlu yürüyüşümüzü emin adımlarla sürdürüyoruz dedi.

Yeni Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve  Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ile Kırklareli halkına hizmet için var güçleriyle çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Başkan Çiler; “Bizler Kırklareli’de yaşamını sürdüren vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışıyor ve proje üretiyoruz. Gençlerimizin gelecek yarınları için gereken ne ise onu yapmaya hazırız. Birliğiniz, beraberliğiniz, kardeşliğimiz her zaman daim olsun. AK Parti gençliği Türkiye’yi bir bütün olarak kucaklıyor. Halkımıza her zaman kapımız açıktır” dedi.