reklam
reklam
DOLAR 34,2931 % 0.01
EURO 37,0257 % -0.02
STERLIN 44,4315 % -0.17
FRANG 39,4702 % -0.26
ALTIN 3.019,32 % -0,33
BITCOIN 67.882,60 1.079

AK Parti İl Binasında Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
AK Parti İl Binasında Halk Günü Toplantısı Yapıldı
reklam

Başkan Çiler “Davamızda Liderimize Gönülden Bağlıyız”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, başkanlığında haftalık olağan halk günü toplantısı gerçekleştirildi.

Halk günü toplantısına üyeler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşlar karşı karşıya kaldığı sorunları dile getirdiler.

Hak günü toplantısına katılan herkese teşekkür eden Başkan Çiler, haftalık olağan Pazartesi halk günümüzde il binamızda hep birlikteyiz. Rabbim samimiyetimizi, ihlâsımızı ve birliğimizi bozmasın inşallah. Bizler Kırklareli halkımıza en iyi olanaklarda hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın karşı karşıya kaldığı sorunlar elbette ki bizim sorunlarımızdır. Halkımızla bir araya gelmeye ve yaşanan sorunlara çözüm yolları üretmeye devam edeceğiz dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidara geldiği ilk günden  bu yana kutlu yürüyüşüne devam ettiğini ifade eden Başkan Çiler; “Cumhurbaşkanımız ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi  ‘Hiç kimsenin kendi kişisel ajandasını, kişisel kariyer planını, kişisel hırslarını AK Parti'nin üzerinde tutmaya hakkı yoktur’ Bizler halkımıza hizmet için çalışıyor ve üretiyoruz. Nice zorlukları aşacağız, nice başarılara imza atacağız. Çünkü biz davamıza liderimize gönülden bağlıyız. Çünkü biz koltuklara değil Türkiye'ye milletimize bağlıyız. AK Parti 16 yıl boyunca olduğu gibi Türkiye'nin tek umudu olmaya devam ediyor. Ülkemize aşkla, sadakatle bağlıyız. Biz kurucu değerlerimize sadakatle bağlı kalacağız. Demokrasiden adaletten taviz vermeden aşkla, şevkle hizmete devam edeceğiz. Geleceğe umutla bakacağız. Geleceğe umutla bakarken geçmişi, kurucu ilkelerimizi unutmayacağız. Nereden geldiğimizi unutmayacağız. Adalet ve Kalkınma Partisi güçlü ve büyük bir partidir” dedi.