reklam
reklam
DOLAR 34,2931 % 0.01
EURO 37,0257 % -0.02
STERLIN 44,4315 % -0.17
FRANG 39,4702 % -0.26
ALTIN 3.019,32 % -0,33
BITCOIN 67.882,60 1.079

Vekil Minsolmaz “Kadınlarımız, Toplumun Temel Taşlarıdır”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Kadınlarımız, Toplumun Temel Taşlarıdır”
reklam

Ak Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Asli Karakahya ve Demirköy, Pehlivanköy, Kofçaz İlçe Kadın Kolları Başkan adayları Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ı ziyaret ettiler.

Ak Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Asli Karakahya, göreve geldiği ilk günden itibaren ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vekil Minsolmaz,

İl Kadın Kolları Başkan'ımız Sn Asli Karakahya ve Demirköy, Pehlivanköy, Kofçaz ilçe kadın kolları başkan adaylarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara geldiği ilk günden bu yana halka en iyi olanaklarda hizmet sunmak için çalışmalarına ve projelerine bir yenisini ekliyor. Toplumumuzun temel taşlarını oluşturan  Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ak Parti iktidarı, çalışan emekçi kadınlarımız içinde birçok reformlara imza attı. Kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla belli merkezlerde kendiişlerini kurmak isteyen kadın girişimcilere başlangıç desteği verilerek, daha yüksek oranda kredi kullanmalarının önü açıldı. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz”dedi.