reklam
reklam
DOLAR 34,2832 % -0.02
EURO 37,0456 % 0.05
STERLIN 44,4604 % -0.1
FRANG 39,5243 % -0.11
ALTIN 3.019,02 % -0,34
BITCOIN 68.476,08 1.859

Başkan Karasu “Aydınlık Yarınlar İçin Çalışıyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Karasu “Aydınlık Yarınlar İçin Çalışıyoruz”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz gün haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 “Türkiye Yaşadığı Tüm Badirelere Rağmen Hukuk Devleti Niteliğinden Taviz Vermedi”

Halkın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade eden Başkan Karasu, haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. AK Parti ülkemizin zenginliklerini milletimizin tamamına aktarmıştır. Milletimiz bize güvendikçe, bize destek verdikçe sorumluluklarımız da artıyor. AK Parti milletin bağrından çıkmış ve bugüne kadar gücünü hep milletten almış bir partidir. Milletimiz için çalışan, ülkemize katkı sağlayan herkese kucağımızı nasıl sonuna kadar açmışsak, milletimize ihanet edenlere, ülkemize zarar verenlere karşı da yumruğumuzu o kadar sert tuttuk. Elbette mazlumun, mağdurun hakkını korumak görevimizdir. Unutulmamalıdır ki, Türkiye yaşadığı tüm badirelere rağmen hukuk devleti niteliğinden taviz vermemiş, geriye adım atmamış bir ülkedir” dedi.

Açıklamalarına devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu; “Milletimizle birlikte artık bir inşa ve ihya dönemindeyiz. Yeni Türkiye’nin ruhunu milletimiz 15 Temmuz’da ortaya koymuştur. 16 Nisan’da da milletimiz yeni Türkiye’nin yönetim biçimi konusundaki kararını vermiştir. Demokratikleşme alanında hedefimiz ülkemizin ve dünyanın değişen şartları ışığında her kesimden, her yaştan, her meşrepten insanımızın hak ve özgürlükleri bakımından kendisini daha güvende hissedeceği bir Türkiye’yi inşa etmektedir. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri milletimizi hiç hayal kırıklığına uğratmadık, inşallah bundan sonra da unutmayacağız. Bu partinin milletin partisi olduğunu anlamayanların hezeyanlarına asla kulak asmayacağız. Bize düşen, bu davaya hizmet eden herkesin hakkını-hukukunu korumaktır. AK Parti’ye hiçbir karşılık beklemeden tamamen yüreğinden gelen bir sevgiyle sahiplenen her kardeşimizin başımızın üzerinde yeri vardır. Halkımız için çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz” dedi.