reklam
reklam
DOLAR 34,2832 % -0.02
EURO 37,0456 % 0.05
STERLIN 44,4604 % -0.1
FRANG 39,5243 % -0.11
ALTIN 3.019,02 % -0,34
BITCOIN 68.476,08 1.859

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez Oldu
reklam

İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığına Savaş Çekinmez’in atandığını duyurdu.

İYİ Parti’de geçtiğimiz gün Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İl Başkanları açıklandı. İYİ Parti Teşkilatlanma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Ayrıca, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez olurken, Edirne İl Başkanı Mete Türkay, Tekirdağ İl Başkanı da Seval Erkan oldu.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından il başkanları açıklandı.

Aydın açıklamasında; “Bu güne kadar görevlendirilen toplam İYİ Parti Kurucu İl Başkanı sayısının 56’ya yükseldi. Görevlendirilen Kurucu İl Başkanlarımızla birlikte teşkilatlarda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar diler, ülkemize ve milletimize iyi, güzel ve hayırlı hizmetler yapmalarını nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Savaş Çekinmez’i tebrik eden İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner açıklamasında, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı olarak sayın; Savaş Çekinmez atanmıştır. Kendisine başarılar diliyorum ve her zaman yanında olacağımı beyan ediyorum dedi.

İYİ Parti Türkiye’nin gözü önünde kurulmuş bir parti olduğunu ifade eden Yamaner; “İYİ Parti Türk siyasi tarihinin gördüğü en yerli en milli ve en demokratik siyasi mücadele sonucu milletin gözü önünde kurulmuş bir partidir. Başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ve kurucularımızın bir bölümünün içerisinde olduğu bu siyasi hareket 547 delege imzası teslim etmesine ve 756 kongre delegesi ile toplanmasına rağmen siyasi iktidarın çeşitli engellemeleri ile bu muazzam değişim iradesi 20 aylık büyük bir mücadeleye rağmen politik sonuca bağlanamamıştır. Bir parti kurulması kararı sürece yoğun destek veren Türk Milliyetçisi arkadaşlarımız vermiş ve aynı arkadaşlarımız ittifakla “milletin merkezinde” bir parti kurma iradesini ortaya koymuştur. İYİ Parti’nin temel siyasi gündemi ekonomidir. Ekonomik bakışımızın merkezi “üretim ekonomisidir” . Türkiye insan kaynakları ve coğrafi avantajları ile örtüşmeyen bir verimsizliğe düşmüştür. Okullarımız, üniversitelerimiz , çiftçilerimiz ,sanayimiz, bürokrasimiz yeterince üretemiyor. Türkiye ürettiğinden fazla tüketen insanlar ülkesi oldu. Buradan çıkış için hedefimiz “üreten Türkiye “ inşa etmek, oluşacak kaynakları adalet ile paylaştırarak bunu refah toplumu ile taçlandırmaktır. Çalışmalarımıza il genelinde olduğu gibi ülke genelinde de devam edeceğiz” dedi.