reklam
reklam
DOLAR 34,2832 % -0.02
EURO 37,0456 % 0.05
STERLIN 44,4604 % -0.1
FRANG 39,5243 % -0.11
ALTIN 3.019,02 % -0,34
BITCOIN 68.476,08 1.859

Başkan Çiler, Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Çiler, Halk Günü Toplantısında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler Başkanlığında, haftalık olağan halk günü toplantısı yapıldı.

Haftalık olağan halk günü toplantısına partili vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Hemşerilerle birlikte Kırklareli için birçok çalışmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Çiler, haftalık olağan halk günümüzde Hemşerilerimizle Yine Birlikteyiz. 
Gönüller yapmaya geldik. Onlar bizim başımızın tacıdır. halkımızın sorunlarını dinlemeye ve onarlın karşı karşıya kaldığı sorunlara çözüm yolları üretmek bizim için büyük önem arz eder. Kırklareli halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor dedi.

Halk Günü toplantısına katılan vatandaşlar, sorun ve önerilerini dile getirdi.

Haftalık olağan halk günü toplantısına katılanlar arasında, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Ak Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya da yer aldı.

Halkın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli tarihi gar binası hakkında da kısa bir açıklama yaptı.

Başkan Çiler konu hakkında; Kırklareli İstasyon Garı ile ilgili Kiralama İşlemini, Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz ile birlikte, yetkili makamlarla görüşüp, iptal ettirdik.  Hemşehrilerimiz rahat olsun burası için en güzel ve hayırlı tasarrufun müjdesini de yakında vereceğiz. Her şeyin en güzeline layık Tüm Hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunarız dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Çiler; “Haftalık olağan halk günü toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim çalışmalarımızın ve projelerimizin ortasında bu zamana kadar halkımız yer aldı ve almaya da devam edecektir. Adalet ve Kalkınma Partisi iktidara geldiği ilk günden bu yana vatandaşların huzur ve refahı için birçok projeye imza atıldı. İlk günde olduğu gibi şimdi de kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Halkımızın her zaman yanında olacağız ve sorunları hep birlikte çözeceğiz” dedi.