reklam
reklam
DOLAR 34,2832 % -0.02
EURO 37,0456 % 0.05
STERLIN 44,4604 % -0.1
FRANG 39,5243 % -0.11
ALTIN 3.019,02 % -0,34
BITCOIN 68.476,08 1.859

Başkan Altıntaş, Gençlik Kollarında İlk Defa Oy Kullanamayacak

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Altıntaş, Gençlik Kollarında İlk Defa Oy Kullanamayacak
reklam

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, ziyaretine gelen misafirlerini makamında ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vahit Balkan ve Başkan Adayı Koray Lütfü Kozar, Başkan Altıntaş’ı ziyaret etti.

Başkan Altıntaş, gençlerle yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Başkan Altıntaş açıklamasında, Gençlik Kollarında ilk defa oy kullanamayacak olmanın (yaşlanıyor olmanın) burukluğunu yaşadığını ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altıntaş, CHP Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Vahit Balkan ve Başkan Adayımız Koray Lütfü Kozar misafirimizdi. Can yoldaşlarım ve sevgili kardeşlerime ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum.

Vahit Başkanım, geçirdiğimiz zorlu ve yoğun süreçlerde bayrağı hep yukarı taşıdı ve 6 Oklu bayrağı Koray kardeşimize zirvede teslim ediyor, bu başarıların her anında alın teri döken Koray kardeşimin yeni başarılarıyla bizleri gururlandıracağına eminim.  Yolumuz açık.
Gençlik Kollarında ilk defa oy kullanamayacak olmanın (yaşlanıyor olmanın) burukluğu ile dostlarıma kolaylıklar diliyorum ve desteğimin her zaman partinin öncü gücü Gençlik Kollarıyla olacağını bir kez daha belirtiyorum” dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Altıntaş; “CHP, kurucusu ve ilk Genel Başkanı Atatürk’ün önderliğinde ulusal bağımsızlığı kazanan, Cumhuriyeti kuran, saltanatı kaldıran, hilafete son veren ve Ulusal Birliği sağlayan Partidir. Hukuk ve eğitim gibi toplumsal alanlarda gerçekleştirdiği reformlarla çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni biçimlendirmiştir. Ulusal sanayinin ve ekonominin gelişmesine öncülük etmiştir. İkinci Dünya Savaşı sonrasında tek parti konumunun tüm olanaklarına karşın, çok partili rejime geçişi sağlayarak Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde de öncü misyonunu sürdürmüştür. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma ve ülkemizin en köklü partisi olma gibi sahip olduğu ayrıcalıklı tarihsel miraslarıyla, geleneğini ve temellerini en iyi şekilde temsil eden ilkelerin yanı sıra sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini de benimseyen CHP bu çerçevede Uluslararası ölçekte faaliyetlerini sürdüren Sosyalist Enternasyonal ve Avrupa Sosyalistler Partisine de katılım sağlamıştır. Çağdaş sosyal demokrasinin evrensel değerleri olan “özgürlük, eşitlik, dayanışma, emeğin üstünlüğü, gelişmenin bütünlüğü ve etkinliği ile demokratikleşme” kavramları içinde bulunduğumuz dönemde CHP’nin Türkiye’de kurumsallaştırmaya çalıştığı ve Programlarında önemle vurguladığı başlıca ilkeler arasında yer almaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın yanında olmaya devam edecek” dedi.