reklam
reklam
DOLAR 34,2832 % -0.02
EURO 37,0456 % 0.05
STERLIN 44,4604 % -0.1
FRANG 39,5243 % -0.11
ALTIN 3.019,02 % -0,34
BITCOIN 68.476,08 1.859

CHP Demirköy İlçe Başkanı Mesut Özkul Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
CHP Demirköy İlçe Başkanı Mesut Özkul Oldu
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Demirköy İlçe Kongresi, önceki gün CHP’lilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Demirköy İlçe Kongresi’ne CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu katılım sağlayarak bir konuşma gerçekleştirdi. 

Demokratik bir şekilde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Demirköy İlçe Kongresinde, İlçe Başkanlığına Mesut Özkul ve yönetimi seçildi.

Mesut Özkul ve yönetimine başarılar dileyen Vekil Gündoğdu, Demirköy İlçemizde İlçe Kongremizi Gerçekleştirdik, İlçe Başkanlığına seçilen Mesut Özkul ve yönetimini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğunu ifade eden Vekil Gündoğdu; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan yürümeye devam edeceğiz. Bu zamana kadar halkımızın yanında yer almaya  ve onların sesi olmaya devam edeceğiz. Gün birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme günüdür. CHP’nin Millet ve Milliyetçilik anlayışı hiçbir zaman ırk temeline dayalı olmamıştır. Milletimizle birlikte sahip olduğumuz değerleri koruyacak ve gelecek nesillere aktaracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Demirköy İlçe Başkanlığına seçilen Mesut Özkul açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi Demirköy İlçe Kongresi’ne katılan, bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın sesidir, bizlerde halkımızın sesi olacağız dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Demirköy İlçe Kongresine katılanlar arasında, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan ve birçok CHP’li vatandaş yer aldı.