reklam
reklam
DOLAR 34,2997 % 0.03
EURO 37,1086 % 0.21
STERLIN 44,5030 % -0.01
FRANG 39,5888 % 0.05
ALTIN 3.011,23 % -0,60
BITCOIN 68.656,77 2.238

Başkan Çiler “Adalet ve Kalkınma Partisi, Bütün Gücünü Halktan Alıyor”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Çiler “Adalet ve Kalkınma Partisi, Bütün Gücünü Halktan Alıyor”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı binasında, haftalık olağan Pazartesi Halk Günü toplantısı gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, haftalık olağan halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haftalık halk günü toplantılarına katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çiler, haftalık olağan Pazartesi Halk günümüzde hemşerilerimizle birlikteyiz. Hamdolsun biz büyük bir aileyiz. Adalet ve Kalkınma Partisi, bütün gücünü halktan alıyor. Daha güçlü bir Türkiye ve daha fazla demokrasi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Halkımızla birlikte büyük ve daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa ediyoruz. Ak Parti devrim niteliğinde attığı adımlarla Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmuş. Ülkede ve bölgede güven ve istikrarın sembolü olmasına vesile olmuştur dedi.

Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye özen gösterdiklerini ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Adalet ve Kalkınma Partisi her zaman halkın yanında olmuştur. Bu aziz millet asırlardan beri bu topraklarda birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, kardeşçe yaşıyor. Hiç kimsenin gücü bu milletin birliğini bozmaya yetmez. Hiç kimse ama hiç kimse bu milletin kutlu yürüyüşünü durduramaz. Türkiye atılım üzerine atılım gerçekleştirdi. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi, ülkemizin istikrarını hedef alan hainlere geçit yok” dedi.