reklam
reklam
DOLAR 34,2997 % 0.03
EURO 37,1086 % 0.21
STERLIN 44,5030 % -0.01
FRANG 39,5888 % 0.05
ALTIN 3.011,23 % -0,60
BITCOIN 68.656,77 2.238

Cumhuriyet Halk Partisi Kofçaz İlçe Kongresi Yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Cumhuriyet Halk Partisi Kofçaz İlçe Kongresi Yapıldı
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kofçaz İlçe Kongresi, yoğun katılımla önceki gün gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kofçaz İlçe Kongresi’ne katılanlar arasında, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez yer aldı. 

Kofçaz İlçe Kongresini gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. İlçe kongrelerimizin seçimlerine katılım sağlayarak, görevleri üstlenen yönetime başarılar diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan ise açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. CHP, kurucusu ve ilk Genel Başkanı Atatürk’ün önderliğinde ulusal bağımsızlığı kazanan, Cumhuriyeti kuran, saltanatı kaldıran, hilafete son veren ve Ulusal Birliği sağlayan Partidir. Hukuk ve eğitim gibi toplumsal alanlarda gerçekleştirdiği reformlarla çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni biçimlendirmiştir. Ulusal sanayinin ve ekonominin gelişmesine öncülük etmiştir. İkinci Dünya Savaşı sonrasında tek parti konumunun tüm olanaklarına karşın, çok partili rejime geçişi sağlayarak Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde de öncü misyonunu sürdürmüştür. Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kofçaz İlçe Kongremizde seçilen yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.