reklam
reklam
DOLAR 34,2997 % 0.03
EURO 37,1086 % 0.21
STERLIN 44,5030 % -0.01
FRANG 39,5888 % 0.05
ALTIN 3.011,23 % -0,60
BITCOIN 68.656,77 2.238

İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Tanıtıldı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Tanıtıldı
reklam

İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatı, Hokka Kafede basın mensuplarıyla bir araya gelerek, İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı tanıttı.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatı, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

İYİ Parti Kırklareli İl Teşkilatı, üç hafta öncede basın mensuplarıyla bir araya gelerek, parti programını, parti tüzüğünü açıklamıştı.

İlk olarak Genel İdare Kurul üyesi Enis Kaplan, İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez’i tanıtmak için toplandıklarını ifade ederek, 24 Kasım şehit öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. İl Koordinatörümüzün verdiği isimlerle ve yaptığı çalışmalarla aynı zamanda da genel başkanımızın, genel başkan yardımcımızın yetki belgesini bizlere verdiler. İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez’e görevinde başarılar diliyorum dedi.

Genel İdare Kurul üyesi Enis Kaplan ve İYİ Parti Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez’e yetki belgesini takdim ettiler.

Başkan Çekinmez “İyi Toplum, İyi Gelecek ve Güçlü Bir Türkiye Diyoruz”

Açıklamalarına devam eden Genel İdare Kurul üyesi Enis Kaplan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in temsilcisi olarak, İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez, Kırklareli’de yetkili kişidir dedi.

İYİ Parti Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner açıklamasında, İYİ Parti Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörü olarak görev tevhit edildi. Görevin tevhit edilmesinden bu yana merkez ilçemiz dahil 8 tane ilçemizde gerek ilçe başkanlarımız olarak gerekse yönetimsel düzeyde çalışma yaptık. Tüm ilçelerimizde yapmış olduğumuz bu çalışmayı STK’larla, odalarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde iyi bir seviyeye getirdik. İlçe çalışmalarımızı  İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez’e teslim ettik. Kendilerinin takdiriyle, en kısa zamanda ilçe başkanlarımızı açıklayacağız. Bu görevi şahsime tevhit eden Sayın Genel Başkanımı Meral Akşener hanımefendiye ve genel kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz iyi Partiyiz, iyi insanlardan oluşacağız. İyi insanların oluştuğu yerde de vatanımız, bayrağımız, Atatürkümüz adına güzel şeyler olacağına inanıyoruz. Bende bu vesileyle 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum dedi.

İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez sözü alarak açıklama yaptı. Çekinmez açıklamasında; “Değerli Genel İdare Kurul üyesi Enis Kaplan, Değerli İl Teşkilatlanma Koordinatörümüz Kürşad Yamaner, basınımızın güzide.temsilcileri hoş geldiniz.  Geçtiğimiz hafta Genel merkezimizin yaptığı görevlendirme sonucunda ; "İyi Parti Kırklareli Kurucu İl başkanı" olarak göreve başlamış bulunmaktayım.  Bu önemli sorumluluğu, vatan-millet sevdası ile, dava arkadaşlarımla yerine getirecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm sıkıntıları "milli irade" ile aştığını biliyoruz. Bizler de bu prensipten yola çıkarak; iyi toplum, iyi gelecek ve güçlü bir Türkiye diyerek ,İyi Parti yolunda Türkiye'miz için çalışmaya and içtik.  Umutlarımız var. Hayallerimiz var. Binlerce yıldır yaşadığımız bu topraklardan aldığımız gücümüz var. Bu yolda taşları cesurlar döşer. Partimizin kuruluş aşamasından bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi bizleri daha da umutlandırdı.  Önümüzdeki süreçte parti binasının açılışı ve ardından üye kayıt işlemlerimiz başlayacaktır. Gerek parti içi görevlendirmelerimizde gerekse üye kayıtlarımızda yer alacak kişiler için en önemli kırmızı çizgimiz fetö ve herhangi bir terör örgütü ile bağlantısının olmamasıdır. Vatanını, milletini, bayrağını sevip sayan hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen iyi vatandaşlarımızı bu yolda omuz omuza yürümeye davet ediyoruz” dedi.

İyi Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez ve İYİ Parti Kırklareli İl teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, basın mensuplarının sorduğu soruları cevaplandırdı.