reklam
reklam
DOLAR 34,2937 % 0.01
EURO 37,1171 % 0.24
STERLIN 44,5507 % 0.1
FRANG 39,6093 % 0.1
ALTIN 3.013,53 % -0,52
BITCOIN 68.619,91 2.204

Vekil Minsolmaz “Milletimizin Sözü Üstünde Hiçbir Güç Yoktur”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Vekil Minsolmaz “Milletimizin Sözü Üstünde Hiçbir Güç Yoktur”
reklam

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeniden seçimleri yapılan ihtisas komisyonu üyeliklerinde birçok göreve seçildi.

Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Yeniden Seçimleri Yapılan İhtisas Komisyonu Üyeliklerinde;

•Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu üyeliğine ve aynı zamanda, Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyeliğine seçildi.

Milletvekili Selahattin Minsolmaz, halkın yanında olmaya ve yaptığı çalışmalarla birçok önemli adımların atılmasına öncülük etmeye devam ediyor.

Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz konu hakkında yaptığı açıklamasında, TBMM'nde yeniden seçimleri yapılan ihtisas komisyonu üyeliklerinde;

•Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeliğine ve aynı zamanda

•Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyeliğine seçilmiş bulunuyorum.

Yeni dönem çalışmalarında, birlikte olacağımız milletvekillerimize başarılar diliyor, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması adına birçok çalışmayı hayata geçireceklerini ifade eden Vekil Minsolmaz, halkımızın hayata geçirilen proje ve çalışmalardan aldığı hizmet bizim için önemlidir. İlimizde yaşamını sürdüren birçok vatandaşımız geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır. Tarım ve hayvancılık, en kadim insan mesleklerinden biri olan çiftçiliğin temel geçim kaynaklarıdır. Tarım ve hayvancılık faaliyetleri sayesinde doğal üretim sağlanmaktadır. Çiftçiler, iyi bir coğrafya bilginleri olarak mesleklerini sürdürmektedir. Çiftçilik, insanların fıtratında olan bir meslektir. Çünkü ilkel zamanlardan günümüze kadar toprağa bağlı olarak hayatına devam eden insan, temel ihtiyaçlarını da doğrudan topraktan elde edebilir. Tarım ve hayvancılık bu nedenle günümüzde de varlığını korumaktadır. Her zaman üreticimizin, işçimizin, çalışanlarımızın, memurlarımızın haklarını savunmaya ve yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini almaya özen göstereceğiz. Türk Milleti, karşı karşıya kaldığı sorunlarda her zaman elinden geleni yapmaya çalışmıştır. Yeni görevimizle birlikte birçok çalışmaya ve projeye öncülük etmeye hazırız.  Milletimizin sözü üstünde hiçbir güç yoktur” dedi.