reklam
reklam
DOLAR 34,2929 % 0.01
EURO 37,0910 % 0.17
STERLIN 44,5195 % 0.03
FRANG 39,6038 % 0.09
ALTIN 3.021,24 % -0,27
BITCOIN 68.958,50 1.892

Başkan Bayram “CHP Gençliği, Geleceğe Emin Adımlar Atıyor”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Bayram “CHP Gençliği, Geleceğe Emin Adımlar Atıyor”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram, seçim sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi’nin köklü bir tarihine sahip olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram, seçim sürecinde kendisine ve yönetimine destek olan herkese bir kez daha teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram, destek sağlayan herkese teşekkür ederken bir taraftan da yapacakları çalışmalardan bahsetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram, seçim sürecinde, bizlere desteklerini esirgemeyen, bizi samimiyetle kucaklayan, ağırlayan, dinleyen, mücadele eden ve katkı koyan herkese; destek veren Cumhuriyet Halk Partili dostlarımıza, benimle birlikte bu onurlu görevi üstlenen yönetimimdeki tüm arkadaşlarıma, bize gösterilen ilgi ve güvenleri için tüm partililerimize teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz dedi.

 “Yapılanacağız, Örgütleneceğiz,  Her zaman Birlik ve Beraberlik İçerisinde Olacağız”

Genç arkadaşlarla gerek seçim döneminde gerekse de seçim sonrasında bir araya gelmeye özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Bayram, genç arkadaşlarımızın gittikleri kafelerde onlarla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi benim evimdir. Devamlı partinin içerisinde olan ve düzenlenen her etkinliğe katılmayan  özen gösteren bir kişiyim. Her seçim döneminde yer almaya çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisi için çalışacağım için çok mutluyum dedi.

Basınla ilerleyen süreçte bir araya gelmeye özen göstereceklerini ifade eden Başkan Bayram, en kısa zamanda yönetimimizle birlikte bir araya gelerek basın arkadaşlarımızı davet edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarımızın projelerimizin sesi her zaman basındır. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi istiyoruz. İlerleyen süreçte genç arkadaşlarımızla çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bir kadro kurduk kendimize ve bu nedenle de hep birlikte düzenlene aktivitelerde bulunmak istiyoruz dedi.

Toplum yararına yapılan her çalışma da yer almak istediklerini ifade eden Başkan Bayram,  bizimde kendi proje ve çalışmalarımız olacak elbette. Önümüzde bir seçim var, seçim çalışmalarında bizlerde gençler olarak elimizden geleni yapacağız. Yapılanacağız, örgütleneceğiz ve her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan genç arkadaşlarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.