reklam
reklam
DOLAR 34,2914 % 0
EURO 37,0995 % 0.17
STERLIN 44,5004 % -0.04
FRANG 39,6546 % 0.21
ALTIN 3.023,68 % -0,19
BITCOIN 69.496,46 2.49

Başkan Ertan “CHP’li Belediye Anlayışının Tek Felsefesi Halka Hizmet Anlayışıdır”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Ertan “CHP’li Belediye Anlayışının Tek Felsefesi Halka Hizmet Anlayışıdır”
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan, ilçede yaşanan elektrik kesintileri sonrasında meydana gelen su kesintilerine son verildiğini duyurdu.

Pınarhisar Belediyesi, ilçede yaşanan elektrik kesintileri sonrasında meydana gelen su kesintilerinde yaşanan sorunlara çözüm yolları getirmek için jeneratör alındı.

Pınarhisar Belediyesi, çalışmalarına ve projelerine aralıksız devam ediyor. Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, halkın sorunlarını dinleyerek o sorunların çözümü için elinden geleni yapıyor.

Başkan Ertan açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partili belediye anlayışının tek felsefesi Halka hizmet anlayışıdır. Bundan sonra ilçemizde elektrik kesintileri sonucu yaşanan su kesintilerine son. Belediyemizin almış olduğu jeneratör sayesinde halkımızın bu sıkıntısına da çözüm getirilmiştir. Halkımıza hayırlı olsun dedi.

Pınarhisar halkının en iyi hizmete layık olduğunu ifade eden Başkan Ertan; “İlçemiz genelinde halkımızla bir araya gelmeye ve onların karşı karşıya kaldığı sorunlar varsa o sorunların çözümü için gerekli adımları atmaya özen gösteriyoruz. Halkımızın sorunları elbette ki bizimde sorunumuzdur. Çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize ilçe genelinde devam edeceğiz” dedi.